PERHATIAN!!

Web ini KHAS untuk anda yang

NAK BERNIAGA DI SHOPEE TAPI TAK ADA MODAL

auto shopee

TAPI...

Teringin Nak Buat Jualan Lebat Sehingga 4-5 ANGKA SEBULAN Secara Dropship

Jan 2022
Income Auto Shopee
Mac 2022
1

ANDA TAK PERLU RISAU KALAU ...

Tak tahu nak jual apa, tak tahu nak ambik stok kat mana, tak pandai nak menjual, tak pandai nak setup kedai shopee, tak cukup masa nak urus bisnes.


SEBAB KAMI FAHAM MASALAH ANDA TU...

SERIUS!...

Dengan teknik terbaru ini anda tak perlu beli stock, tak perlu proses order, tak perlu update stock, tak perlu pos barang dan tak perlu update tracking number pada customer pun...

SEMUANYA AUTOMATIK GAIS ...

auto shopee 3.0 - xpress guide

Latest Edition 2022

Auto Shopee 3.0 Xpress Guide

Kompilasi padat e-book + video step by step cara mudah & short-cut berniaga di shopee secara dropship

Dalam ebook ni kami terang dan tunjuk semua benda yang anda perlu tahu untuk jadi seller berjaya di shopee walaupun sebagai dropship..

MODUL 1 - PENGENALAN 

Kami terangkan secara ringkas apakah persediaan yang anda perlu lakukan sebelum menjadi seorang seller (dropship) di shopee dan fahami asas - asas dan pantang larangnya.

MODUL 2 - PENETAPAN KEDAI SHOPEE

Kami tunjukan bagaimana cara untuk setup kedai shopee dengan betul supaya pelanggan nampak anda adalah proffesional seller.

MODUL 3 - SHOP BRANDING

Kami tunjukkan bagaimana untuk bina "BRAND" kedai shopee anda sendiri supaya pelanggan lebih yakin untuk membeli dari kedai anda.

MODUL 4 - SISTEM DROPSHIP AUTOMATIK

Kami tunjuk dan terangkan step by step A-Z cara dari pendaftaran akaun dropship sehinggalah cara uruskan order dan buat pembayaran untuk Pembekal - Pembekal Dropship (READY STOCK DI MALAYSIA)

MODUL 5 - SHOPEE TOOLS

Kami terangkan fungsi dan tunjukkan cara bagaimana menggunakan "Shopee Tools" yang disediakan di dalam sistem shopee untuk menarik lebih ramai pelanggan.

MODUL 6 - CARA BUAT AUTO BUMP 30 PRODUK DI SHOPEE

Kami tunjukkan cara untuk boostkan 30 produk di kedai shopee anda secara Automatik dengan hanya sekali setting sahaja. 

MODUL 7 - MARKETING LUAR SHOPEE

Kami terang dan tunjukkan cara bagaimana untuk menarik trafik (pelanggan) dari luar untuk membeli di kedai shopee anda secara PERCUMA

MODUL 8 - SHOPEE ADS (IKLAN BERBAYAR DI SHOPEE)

Kami tunjukkan step by step cara nak buat shopee ads (iklan berbayar) kepada pelanggan yang tepat dan tidak perlu membazir duit iklan. 

MODUL 9 - TEKNIK SPY & JEMPUT PEMBELI BERDUIT

Kami tunjukkan bagaimana cara nak jemput pembeli dan bakal pelanggan berduit. 

MODUL 10 - TEKNIK SKODENG & JEMPUT FOLLOWER PESAING

Kami tunjukkan bagaimana cara nak skodeng follower pesaing dan jemput mereka menjadi follower anda juga. 

MODUL 11 - TIPS & TRICK LARISKAN JUALAN

Kami terangkan tips & trick yang anda perlu berikan perhatian untuk meningkatkan kepercayaan dan jualan kedai shopee anda.

MODUL 12 - TARIK & BLAST DATABASE SHOPEE (Coming Soon)

Kami tunjukkan cara bagaimana anda boleh tarik dan gunakan database pelanggan dari kedai shopee anda dan jemput mereka membeli lagi dan lagi.

Perhatian: semua ini anda akan belajar dari portal khas ahli auto shopee melalui handphone atau di laptop anda sendiri tanpa limit masa 24jam sehari dan anda boleh akses dimana - mana sahaja. 

LIHAT PREVIEW PANDUAN AUTO SHOPEE 3.0 - XPRESS GUIDE

BETUL KER BERNIAGA DI SHOPEE NI BOLEH JANA INCOME?

Anda Boleh lihat Sendiri Income Real Ahli Auto Shopee Yang Masih Baru Berniaga Di Shopee

testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee 50
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee

Nampak tak hasil mereka yang belajar dan praktiskan ilmu yang kami sampaikan dalam panduan auto shopee ni..

Jika mereka yang masih baru ceburi perniagaan secara dropship ni pun boleh dapat hasil sebegitu, ini bermaksud sesiapa pun termasuk anda juga pasti boleh buat...Yang penting kena ada kemahuan dan kesungguhan.

Insyaallah anda juga pasti boleh! 💪

APA YANG ANDA PERLU BUAT ADALAH 

HANYA PERLU IKUT SAHAJA STEP BY STEP YANG KAMI AJARKAN DALAM PANDUAN AUTO SHOPEE INI...

MUDAH & CEPAT!

Belajar dan konsisten buat dan terus buat sahaja dan insyaallah anda juga boleh untuk menjana income dengan platform shopee ini walaupun secara Part Time.

Parcel 2
Parcel 2
Parcel 3

Hasil setiap hari memukat di Shopee... Alhamdulillah

ADA RIBUAN PRODUK UNTUK ANDA JUAL DI KEDAI SHOPEE TANPA KELUARKAN MODAL PUN UNTUK BELI STOCK

PREVIEW PRODUK - PRODUK DROSHIP

APA pelbagai jenis produk dari pelbagai kategori

Semua produk yang disediakan oleh pihak pembekal adalah barangan yang senang dijual dan telah dikaji permintaan dalam pasaran. Anda tidak perlu lagi menghabiskan masa dan tenaga untuk buat research lagi.

contoh barangan "laku keras" yang anda
boleh jual di shopee

photo_2021-04-23_09-51-04
screenshot_385
photo_2021-04-23_09-50-53
screenshot_384

SEKEJAP... KAMI ADA BONUS ISTIMEWA UNTUK ANDA!

insyaallah... bonus ini BOLEH MEMBANTU TINGKATKAN LAGI PELAWAT KE KEDAI SHOPEE ANDA DAN SETERUSNYA DAPAT BANTU LONJAKKAN LAGI SALES ANDA DI SHOPEE!

Semua BONUS yang bernilai RM199.00 ini kami berikan secara PERCUMA sahaja khas untuk anda yang cepat ambil tindakan sekarang! 

BONUS 1 - 30 TEMPLATE FRAME PRODUK GAYA PRO SELLER

Kami berikan 30 template frame ready made untuk menarik mata bakal pelanggan anda di shopee 

BONUS 2 - VIDEO CARA EDIT & CUSTOM TEMPLATE FRAME PRODUK

Kami tunjukan bagaimana cara untuk edit dan custom kan frame produk memgikut tema kedai shopee anda

BONUS 3 - VIDEO CARA SIMPLE BUAT LOGO GAYA PRO SELLER

Kami tunjukkan bagaimana cara untuk buat logo yang simple tapi nampak professional di mata pelanggan anda

BONUS 4 - CARA BUAT AUTO FRAME (WATERMARK TEMPLATE)

Kami tunjukkan sumber dan cara edit gambar produk kedai shopee anda supaya nampak lebih unik dari pesaing anda

BONUS 5 - CARA SETKAN AUTO REPLY REVIEW RATING PELANGGAN

Kami tunjukkan cara bagaimana nak setkan Auto Reply untuk menjawab komen rating pelanggan anda secara Automatik

BONUS 6 - PELUANG BUAT DUIT TAMBAHAN DENGAN AFFILIATE & DROPSHIP ECOMMERCE

Kami tunjukkan cara mudah dan simple untuk anda jana pendapatan tambahan dari 2 teknik ini. (Coming Soon) 

Kami juga sediakan ROAD MAP khas untuk guide anda langkah demi langkah untuk memulakan bisnes ini.

Jadi anda tak perlu risau takut terkapai - kapai konfius yang mana nak buat dulu sebab dalam roadmap kami tunjuk langkah demi langkah A-Z sampai siap.

Auto Shopee 3.0 Road Map

ANDA MASIH TAKUT TAK BOLEH BUAT? JANGAN RISAU KAMI BAGI  GROUP SUPPORT UNTUK ANDA!

GROUP SUPPORT

Kami sediakan 2 orang admin yang berdedikasi dan berpengalaman untuk membantu anda di dalam group sekiranya anda mengalami apa - apa masalah ataupun ingin bertanyakan soalan.

customer_support.cd0f596c

Auto Shopee Group Support

TELEGRAM

Telegram Group auto shopee 3.0

panduan ini sangat sesuai bagi anda yang:

MASIH NEWBIE PASAL SHOPEE

Anda yang memang totally ZERO pasal menjual di shopee ni. Mungkin hanya ada akaun shopee untuk membeli sahaja.

NAK TAMBAH PENDAPATAN

Anda yang memang sangat - sangat perlukan pendapatan tambahan untuk tampung kos sara hidup samada suri rumah, pekerja kerajaan atau swasta dan student universiti.

ADA MASA UNTUK BUAT KERJA PART TIME

Anda yang boleh peruntukkan masa 1 - 2 jam sehari untuk uruskan kedai shopee secara part time

SIBUK DENGAN KERJA TAPI NAK BERNIAGA DI SHOPEE

Anda yang sibuk dengan tugas dan kerja seharian dan tiada masa untuk uruskan kedai shopee sacara full time tetapi teringin nak cari income di shopee. 

ADA MASA UNTUK BELAJAR

Anda yang sanggup dan ada masa untuk belajar dari ebook dan video yang disediakan dan bukan yang mengharap disuap satu per satu tanpa mahu berusaha.

NAK BERNIAGA TAPI TAK CUKUP MODAL 

Anda yang tak ada modal yang besar untuk membeli stock dan mulakan perniagaan di shopee.

TAKUT MENGAMBIL RISIKO

Anda yang takut mengambil risiko untuk memperjudikan duit modal untuk membeli stock barangan yang belum pasti boleh terjual di shopee. 

NAK JADIKAN SHOPEE SEBAGAI INCOME KE-2 

Anda yang dah pun ada pendapatan yang stabil tetapi teringin untuk jadikan shopee sebagai lubuk income ke-2. 

WOW... MACAM BEST JER... CAMANA NAK DAPATKAN PANDUAN AUTO SHOPEE 3.0 XPRESS GUIDE NI...

jika anda betul - betul serius nak tambah pendapatan dan keluar dari masalah tak cukup duit setiap bulan

Kami cadangkan anda cuba belajar dari panduan ini dan buat sampai jadi... Jangan sesekali buat sekerat jalan sebab platfrom shopee ni memang BISNES REAL ...

 

Jadi anda tak perlu takut SCAM, MLM , PONZI atau apa saja jenis Money Game macam kat luar sana tu.

Dan kami tak mahu jual panduan ni mahal - mahal sangat sampai ribu riban... Walaupun ilmu yang kami kongsikan ini agak tinggi nilainya, tapi kami faham masalah anda dan kami nak bantu mudahkan anda untuk bermula sekarang juga.

Mungkin anda sudah lama bergelut dengan masalah kewangan semasa Covid-19 melanda nagara kita dan sekarang adalah masa yang tepat untuk bangkit dan bina semula hidup dan financial diri dan keluarga anda.

 

Kami tidak mahu main potong-potong harga dengan anda kali ni!

 

Kami straight to the point ja senang...

 

Kami tawarkan pakej Panduan Auto Shopee 3.0 Xpress Guide ini dengan harga yang cukup berbaloi dan mampu milik.

 

Iaitu.... Hanya RM99 sahaja!  Ya! RM99 sahaja

 

Namun begitu, kami tidak janji harga ini akan kekal lama dan akan naik pada bila - bila masa sahaja.

 

Jadi, lebih baik anda dapatkan panduan ini sekarang juga sebelum kami berubah fikiran menaikkan harga panduan ini atau menarik semula 6 bonus istimewa yang kami tawarkan bersama panduan ini!

Limited Offer (2)
Limited Offer 99

JANGAN TUNGGU DAN BERLENGAH LAGI

MULAKAN BISNES ANDA DI SHOPEE SEKARANG JUGA!

Anda boleh klik butang "Tempah Sekarang" di bawah

auto shopee

Penting: Panduan Auto Shopee 3.0 Xpress Guide ini adalah produk digital (Video & E-Book) dan tiada buku atau CD fizikal yang akan dihantar ke rumah anda. Sila masukkan email dengan betul dan cipta password anda untuk login ke portal ahli nanti.

Penting: Anda akan menerima akses ke portal ahli Auto Shopee 3.0 Xpress Guide serta merta selepas pengesahan pembayaran berjaya melalui email.

Disclaimer: Modul ini dirangka berdasarkan kepada ilmu dan pengalaman penulis dan tiada kena mengena dengan pihak lain. Semua testimoni di dalam panduan ini juga adalah hasil sebenar penulis sendiri berserta dengan result sebenar dari ahli ahli auto shopee yang terdahulu. Namun setiap orang hasil kejayaan adalah berbeza mengikut usaha dan kesungguhan masing - masing. 

All Rights Reserved 2022 |  Auto Shopee  3.0

BNI RESOURCES (M) SDN BHD

Company No: 2021010332653 (1432953-P)

You cannot copy content of this page