SIAPA LAGI NAK JANA INCOME SECARA PART TIME DI SHOPEE?

auto shopee

Jana Income Tambahan Setiap Bulan Tanpa Ganggu Kerja dan Tugas Harian Anda

Tapi ... Selalu Ada Masalah Macam Ni...

https://auto-shopee.com/

Tiada barang untuk dijual di shopee

Tiada modal nak beli stock dan tak tahu nak ambil dari mana

Tak ada ilmu teknikal dan tak tahu cara nak setup kedai di Shopee

Tak tahu cara nak buat marketing dan nak tarik pelanggan dekat Shopee

Tak ada masa nak belajar dan masuk kelas webinar dan kelas live

Tak ada masa nak tonton berpuluh puluh video tutorial yang panjang berjam-jam lamanya

Sibuk dengan anak - anak dan uruskan keluarga

Sibuk dengan kerja di pejabat dan tanggungjawab di rumah lagi

TAPI ... Dalam Hati Teringin Sangat Nak Cari Pendapatan Tambahan.

 

Tengok kawan - kawan yang berniaga di shopee nampak macam BEST Jer...

Ada lah jugak duit tambahan setiap bulan buat - buat support gaji

Income Auto Shopee

rugi sangat kalau tak terjebak sama
berniaga di shopee ni...

Hampir semua rakyat Malaysia dah pandai membeli belah dekat shopee dah sekarang ni tak kira kecil besar tua atau muda.  Tambahan pula sejak berlakunya Pendemik Covid-19, ramai yang takut nak membeli di kedai - kedai luar dan pasaraya.

 

Jadi SHOPEE lah Tempat Selamat dan Mudah Rakyat Malaysia Membeli Belah. Dari barangan keperluan, kelengkapan rumah, gadget, barangan bayi, barangan hobi, laptop, komputer dan sampai ke makanan pun orang beli dekat shopee ni... 

 

Ini maksudnya customer zaman sekarang ni dah yakin dan selesa membeli dari rumah jer... 🙂

Bayangkan kalau anda dapat 0.1% sahaja sekali pun dari pelanggan yang keluar masuk membeli di shopee ni. Dah berapa INCOME yang anda boleh dapat setiap bulan. 

Platform dah ada, pelanggan yang keluar masuk pun dah ada RAMAI GILER pulak tuhh..

 

Anda cuma tinggal nak tadah jer, pergi buka kedai di sana dan jemput orang masuk...

Insyallah anda juga mampu untuk dapat pelanggan dan jana income dalam platform Shopee ni...

SALES-11.11-SHOPEE-2020-1067x800

Shopee juga kerap buat iklan di TV, Radio, Media Social dan Billboard untuk tarik lebih ramai pengunjung dan pembeli. Dan yang paling best lagi hampir setiap bulan shopee akan adakan kempen jualan besar seperti:

Shopee 9.9 Super Shopping Day

Shopee 10.10 Brand Festival

Shopee11.11 Big Sales

Shopee 12.12 Birthday Sales

Dan banyak lagi kempen - kempen lain yang kerap diadakan dan masuk dalam

TV3 secara Live..

 

Rugi Sangat kalau anda tidak ambil peluang ini dan biarkan seller - seller lain membuat sales dan keuntungan Puluhan Ribu malah ada yang sampai Ratusan Ribu ringgit setiap bulan.

Mungkin Sebelum Ini Anda Pernah Berniaga Di Shopee...Tapi..

Kena isi produk secara manual 1 per 1 dan ambil masa berjam-jam untuk nak masuk produk...

Nak masuk produk pula kena join berpuluh group dan channel telegram untuk dapatkan detail maklumat dan gambar2 produk..

Sampai naik binau mata jem dah kepala sebab banyak sangat group dan channel join..

Last - last jadi blurrrr... Tak tahu nak buat yang mana satu... Dan yang mana nak mula dulu...

Lepas tu tiap -  tiap hari nak kena cek stock pulak 1 per 1 dari supplier untuk update stock dekat Shopee..

Dan kadang - kadang bila dah dapat order stock dari supplier pulak habis sebab tak sempat nak cek dan update dekat kedai Shopee.. Terpaksa lah minta customer cancel order.. 🙁

Ye lah semuanya buat MANUAL kot satu - satu, mana sempat nak cekau semua benda...

Ada juga supplier yang tak terima airwaybill shopee dan perlu guna shipping biasa dan hantar barang lewat pada customer...

Dah kena penalty pulak dari shopee sebab lewat poskan order..

Anak - anak di rumah lagi nak kena urus bagi makan pakai semua...

Dah macam tangan sotong dah, last - last terbongkang semua kerja...

Aduhaiii letih gila buat kerja macam ni...

Yang dikejar tak dapat yang dikendong pula keciciran 😂😂😂

auto shopee

Ok Kami Faham MASALAH anda... sebab kami juga dulu sama seperti anda...

Dah hadap semua benda - benda kat atas tu... Bukan senang nak senang kan...

Tapi kalau sampai yang dikendong pun keciciran...

Naya Makcik Kiah camni kan...😂

Ok apa kata kalau kami BANTU SELESAIKAN MASALAH anda tadi...

Nak tak Kami tunjuk kan cara Mudah, Cepat & Straight Forward. Terus Practikal 100% cara nak mula berniaga dekat Shopee ni..

 

Bukan teori semata - mata jer macam baca buku sejarah nak tahu asal usul, definisi berniaga apa semua bagai..

 

Kami tunjuk Short-Cut terus... Jimat masa dan tenaga anda... sebab fokus kita adalah Nak Jana Income

 

Dengan cara ni... Anda mampu dan sempat untuk buat walaupun secara part time saja... Hanya perlu 1-2 jam sahaja sehari pun dah cukup untuk uruskan kedai shopee dan buat marketing untuk tarik pelawat dan pelanggan ke kedai shopee anda. 

 

Serius tak susah mana pun kalau anda dah tahu cara nya...

 

Sambil jaga anak kat rumah pun boleh buat...

Sambil tunggu nak ambik anak sekolah pun boleh...

Nak buat waktu rehat time kerja pun boleh...

Nak buat lepas balik kerja sekejap pun boleh...

Sambil duduk santai - santai minum petang pun boleh...

Sambil - sambil layan movie dengan keluarga malam - malam pun boleh buat...

Pendek kata asalkan ada masa lapang sikit ja pun dah boleh buat..

Mungkin ini lah konsep bisnes yang anda sedang cari selama ini... 

Sebab apa? Sebab ia mudah sangat...

Suri rumah pun boleh buat, orang yang sedang bekerja pun boleh, student universiti pun boleh buat, budak - budak sekolah pun boleh buat...

 

Dan yang paling best orang yang BUTA IT pun boleh buat...

 

auto shopee 3.0 - xpress guide

Latest Edition 2022

Auto Shopee 3.0 Xpress Guide

Kompilasi padat e-book + video step by step cara mudah & short-cut berniaga di shopee secara dropship

Apa yang anda akan belajar dalam Panduan Auto Shopee 3.0 Xpress Guide

MODUL 1 - PENGENALAN 

Kami terangkan secara ringkas apakah persediaan yang anda perlu lakukan sebelum menjadi seorang seller (dropship) di shopee dan fahami asas - asas dan pantang larangnya.

MODUL 2 - PENETAPAN KEDAI SHOPEE

Kami tunjukan bagaimana cara untuk setup kedai shopee dengan betul supaya pelanggan nampak anda adalah proffesional seller.

MODUL 3 - SHOP BRANDING

Kami tunjukkan bagaimana untuk bina "BRAND" kedai shopee anda sendiri supaya pelanggan lebih yakin untuk membeli dari kedai anda.

MODUL 4 - SISTEM DROPSHIP AUTOMATIK

Kami tunjuk dan terangkan step by step A-Z cara dari pendaftaran akaun dropship sehinggalah cara uruskan order dan buat pembayaran untuk Pembekal - Pembekal Dropship (READY STOCK DI MALAYSIA)

MODUL 5 - SHOPEE TOOLS

Kami terangkan fungsi dan tunjukkan cara bagaimana menggunakan "Shopee Tools" yang disediakan di dalam sistem shopee untuk menarik lebih ramai pelanggan.

MODUL 6 - CARA BUAT AUTO BUMP 30 PRODUK DI SHOPEE

Kami tunjukkan cara untuk boostkan 30 produk di kedai shopee anda secara Automatik dengan hanya sekali setting sahaja. 

MODUL 7 - MARKETING LUAR SHOPEE

Kami terang dan tunjukkan cara bagaimana untuk menarik trafik (pelanggan) dari luar untuk membeli di kedai shopee anda secara PERCUMA

MODUL 8 - SHOPEE ADS (IKLAN BERBAYAR DI SHOPEE)

Kami tunjukkan step by step cara nak buat shopee ads (iklan berbayar) kepada pelanggan yang tepat dan tidak perlu membazir duit iklan. 

MODUL 9 - TEKNIK SPY & JEMPUT PEMBELI BERDUIT

Kami tunjukkan bagaimana cara nak jemput pembeli dan bakal pelanggan berduit. 

MODUL 10 - TEKNIK SKODENG & JEMPUT FOLLOWER PESAING

Kami tunjukkan bagaimana cara nak skodeng follower pesaing dan jemput mereka menjadi follower anda juga. 

MODUL 11 - TIPS & TRICK LARISKAN JUALAN

Kami terangkan tips & trick yang anda perlu berikan perhatian untuk meningkatkan kepercayaan dan jualan kedai shopee anda.

MODUL 12 - TARIK & BLAST DATABASE SHOPEE (Coming Soon)

Kami tunjukkan cara bagaimana anda boleh tarik dan gunakan database pelanggan dari kedai shopee anda dan jemput mereka membeli lagi dan lagi.

PREVIEW PANDUAN AUTO SHOPEE 3.0 - XPRESS GUIDE

BETUL KER BERNIAGA DI SHOPEE NI BOLEH JANA INCOME?

Anda Boleh lihat Sendiri Income Real Ahli Auto Shopee Yang Masih Baru Berniaga Di Shopee

testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee 50
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee
testimoni auto shopee

Nampak tak hasil mereka yang belajar dan praktiskan ilmu yang kami sampaikan dalam panduan auto shopee ni..

Jika mereka yang masih baru ceburi perniagaan secara dropship ni pun boleh dapat hasil sebegitu, ini bermaksud sesiapa pun termasuk anda juga pasti boleh buat...Yang penting kena ada kemahuan dan kesungguhan.

Insyaallah anda juga pasti boleh! 💪

APA YANG ANDA PERLU BUAT ADALAH 

HANYA PERLU IKUT SAHAJA STEP BY STEP YANG KAMI AJARKAN DALAM PANDUAN AUTO SHOPEE INI...

MUDAH & CEPAT!

Belajar dan konsisten buat dan terus buat sahaja dan insyaallah anda juga boleh untuk menjana income dengan platform shopee ini walaupun secara Part Time.

Parcel 2
Parcel 2
Parcel 3

Hasil Setiap Hari Memukat Di Shopee... Alhamdulillah

ADA LEBIH 1000 PRODUK UNTUK ANDA JUAL DI KEDAI SHOPEE TANPA KELUARKAN MODAL PUN UNTUK BELI STOCK

PREVIEW PRODUK - PRODUK DROSHIP

APA pelbagai jenis produk dari pelbagai kategori

Semua produk yang disediakan oleh pihak pembekal adalah barangan yang senang dijual dan telah dikaji permintaan dalam pasaran. Anda tidak perlu lagi menghabiskan masa dan tenaga untuk buat research lagi.

contoh barangan "laku keras" yang anda
boleh jual di shopee

photo_2021-04-23_09-51-04
screenshot_385
photo_2021-04-23_09-50-53
screenshot_384

SEKEJAP... KAMI ADA BONUS ISTIMEWA UNTUK ANDA!

insyaallah... bonus ini BOLEH MEMBANTU TINGKATKAN LAGI PELAWAT KE KEDAI SHOPEE ANDA DAN SETERUSNYA DAPAT BANTU LONJAKKAN LAGI SALES ANDA DI SHOPEE!

Semua BONUS yang bernilai RM199.00 ini kami berikan secara PERCUMA sahaja khas untuk anda yang cepat ambil tindakan sekarang! 

BONUS 1 - 30 TEMPLATE FRAME PRODUK GAYA PRO SELLER

Kami berikan 30 template frame ready made untuk menarik mata bakal pelanggan anda di shopee 

BONUS 2 - VIDEO CARA EDIT & CUSTOM TEMPLATE FRAME PRODUK

Kami tunjukan bagaimana cara untuk edit dan custom kan frame produk memgikut tema kedai shopee anda

BONUS 3 - VIDEO CARA SIMPLE BUAT LOGO GAYA PRO SELLER

Kami tunjukkan bagaimana cara untuk buat logo yang simple tapi nampak professional di mata pelanggan anda

BONUS 4 - CARA BUAT AUTO FRAME (WATERMARK TEMPLATE)

Kami tunjukkan sumber dan cara edit gambar produk kedai shopee anda supaya nampak lebih unik dari pesaing anda

BONUS 5 - CARA SETKAN AUTO REPLY REVIEW RATING PELANGGAN

Kami tunjukkan cara bagaimana nak setkan Auto Reply untuk menjawab komen rating pelanggan anda secara Automatik

BONUS 6 - PELUANG BUAT DUIT TAMBAHAN DENGAN AFFILIATE & DROPSHIP ECOMMERCE

Kami tunjukkan cara mudah dan simple untuk anda jana pendapatan tambahan dari 2 teknik ini. (Coming Soon) 

Kami juga sediakan ROAD MAP khas untuk guide anda langkah demi langkah untuk memulakan bisnes ini.

Jadi anda tak perlu risau takut terkapai - kapai konfius yang mana nak buat dulu sebab dalam roadmap kami tunjuk langkah demi langkah A-Z sampai siap.

Auto Shopee 3.0 Road Map

ANDA MASIH TAKUT TAK BOLEH BUAT? JANGAN RISAU KAMI BAGI  GROUP SUPPORT UNTUK ANDA!

GROUP SUPPORT

Kami sediakan 2 orang admin yang berdedikasi dan berpengalaman untuk membantu anda di dalam group sekiranya anda mengalami apa - apa masalah ataupun ingin bertanyakan soalan.

customer_support.cd0f596c

Auto Shopee Group Support

TELEGRAM

Telegram Group auto shopee 3.0

OPSS...NANTI DULU! SIAPA YANG LAYAK UNTUK DAPATKAN PANDUAN AUTO SHOPEE NI?

panduan ini sangat sesuai bagi anda yang:

MASIH NEWBIE PASAL SHOPEE

Anda yang memang totally ZERO pasal menjual di shopee ni. Mungkin hanya ada akaun shopee untuk membeli sahaja.

NAK TAMBAH PENDAPATAN

Anda yang memang sangat - sangat perlukan pendapatan tambahan untuk tampung kos sara hidup samada suri rumah, pekerja kerajaan atau swasta dan student universiti.

ADA MASA UNTUK BUAT KERJA PART TIME

Anda yang boleh peruntukkan masa 1 - 2 jam sehari untuk uruskan kedai shopee secara part time

SIBUK DENGAN KERJA TAPI NAK BERNIAGA DI SHOPEE

Anda yang sibuk dengan tugas dan kerja seharian dan tiada masa untuk uruskan kedai shopee sacara full time tetapi teringin nak cari income di shopee. 

ADA MASA UNTUK BELAJAR

Anda yang sanggup dan ada masa untuk belajar dari ebook dan video yang disediakan dan bukan yang mengharap disuap satu per satu tanpa mahu berusaha.

NAK BERNIAGA TAPI TAK CUKUP MODAL 

Anda yang tak ada modal yang besar untuk membeli stock dan mulakan perniagaan di shopee.

TAKUT MENGAMBIL RISIKO

Anda yang takut mengambil risiko untuk memperjudikan duit modal untuk membeli stock barangan yang belum pasti boleh terjual di shopee. 

NAK JADIKAN SHOPEE SEBAGAI INCOME KE-2 

Anda yang dah pun ada pendapatan yang stabil tetapi teringin untuk jadikan shopee sebagai lubuk income ke-2. 

SIAPA YANG TAK LAYAK UNTUK DAPATKAN PANDUAN AUTO SHOPEE NI?

ORANG YANG DAH PANDAI DAN TAHU SEMUA PERKARA PASAL SHOPEE

Jika anda sudah tahu semua perkara selok belok tentang shopee, maka anda tidak sesuai lagi untuk dapatkan panduan ini.

ORANG YANG DAH BUAT BERPULUH RIBU DI SHOPEE

Jika anda sudah pun berjaya buat puluhan ribu di shopee dengan parcel bertimbun - timbun, maka panduan ini bukan lah untuk anda.

ORANG YANG TAK SABAR UNTUK BELAJAR

Sesuatu ilmu yang baru memerlukan masa untuk difahami dan dipraktiskan. Bukannya belajar hari ni esok sudah pandai dan berjaya. 

ORANG YANG NAK CEPAT KAYA

Ini bukanlah SKIM CEPAT KAYA, ini adalah ilmu bisnes real dan ia perlukan masa dan usaha yang konsisten sebelum nak capai kejayaan dan kekayaan. 

ORANG YANG SANGAT TERDESAK NAK GUNA DUIT 

Sekiranya anda dalam keadaan terdesak untuk mendapatkan duit dengan segera, panduan ini tidak sesuai untuk anda kerana ia perlukan proses dan masa untuk berjaya.

ORANG YANG TAK SABAR LALUI PROSES BERNIAGA

Maaf, sekiranya anda jenis tidak sabar untuk lalui proses jatuh bangun dalam perniagaan, lebih baik anda jangan ceburi perniagaan di shopee. 

ORANG YANG SAJA NAK STALKER 

Jika anda dapatkan panduan ini hanya untuk intai - intai ilmu di dalam panduan ini sahaja untuk bandingkan dengan ilmu anda, maaf panduan ini bukan lah untuk anda. 

ORANG YANG TIDAK SUKA BELAJAR DARI PENGALAMAN ORANG LAIN

Jika anda seorang yang jenis ego dan lebih suka try and error dan suka habiskan banyak masa dan duit untuk mengkaji sendiri dan tidak suka belajar dari pengalaman orang lain, jangan bazirkan duit anda untuk dapatkan panduan ini.

WOW... MACAM BEST JER... CAMANA NAK DAPATKAN PANDUAN AUTO SHOPEE 3.0 XPRESS GUIDE NI...

jika anda betul - betul serius nak tambah pendapatan dan keluar dari masalah tak cukup duit setiap bulan

Kami cadangkan anda cuba belajar dari panduan ini dan buat sampai jadi... Jangan sesekali buat sekerat jalan sebab platfrom shopee ni memang BISNES REAL ...

 

Jadi anda tak perlu takut SCAM, MLM , PONZI atau apa saja jenis Money Game macam kat luar sana tu.

Dan kami tak mahu jual panduan ni mahal - mahal sangat sampai ribu riban... Walaupun ilmu yang kami kongsikan ini agak tinggi nilainya, tapi kami faham masalah anda dan kami nak bantu mudahkan anda untuk bermula sekarang juga.

Mungkin anda sudah lama bergelut dengan masalah kewangan semasa Covid-19 melanda nagara kita dan sekarang adalah masa yang tepat untuk bangkit dan bina semula hidup dan financial diri dan keluarga anda.

 

Kami tidak mahu main potong-potong harga dengan anda kali ni!

 

Kami straight to the point ja senang...

 

Kami tawarkan pakej Panduan Auto Shopee 3.0 Xpress Guide ini dengan harga yang cukup berbaloi dan mampu milik.

 

Iaitu.... Hanya RM129 sahaja!  Ya! RM129 sahaja

 

Namun begitu, kami tidak janji harga ini akan kekal lama dan akan naik pada bila - bila masa sahaja.

 

Jadi, lebih baik anda dapatkan panduan ini sekarang juga sebelum kami berubah fikiran menaikkan harga panduan ini atau menarik semula 6 bonus istimewa yang kami tawarkan bersama panduan ini!

early-bird2

AKAN DIBUKA PADA 20 JAN 2022 - 23 JAN 2022

Bangkit Semula early bird
Harga early bird

AKAN DIBUKA PADA 20 JAN 2022 - 23 JAN 2022

JANGAN TUNGGU DAN BERLENGAH LAGI

MULAKAN BISNES ANDA DI SHOPEE SEKARANG JUGA!

Anda boleh klik butang "Tempah Sekarang" di bawah

auto shopee

Penting: Panduan Auto Shopee 3.0 Xpress Guide ini adalah produk digital (Video & E-Book) dan tiada buku atau CD fizikal yang akan dihantar ke rumah anda. Sila masukkan email dengan betul dan cipta password anda untuk login ke portal ahli nanti.

Penting: Anda akan menerima akses ke portal ahli Auto Shopee 3.0 Xpress Guide serta merta selepas pengesahan pembayaran berjaya melalui email.

Disclaimer: Modul ini dirangka berdasarkan kepada ilmu dan pengalaman penulis dan tiada kena mengena dengan pihak lain. Semua testimoni di dalam panduan ini juga adalah hasil sebenar penulis sendiri berserta dengan result sebenar dari ahli ahli auto shopee yang terdahulu. Namun setiap orang hasil kejayaan adalah berbeza mengikut usaha dan kesungguhan masing - masing. 

All Rights Reserved 2022 |  Auto Shopee  3.0

BNI RESOURCES (M) SDN BHD

Company No: 2021010332653 (1432953-P)

You cannot copy content of this page